Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.03.2018.

15:05

Milić: Drugi rezultat osim pobede se ne oprašta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić kaže tim radi na popravljaju detalja u svojoj igri pred plej-of, jer sledi period u kom se ništa osim pobede ne prašta.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milić: Drugi rezultat osim pobede se ne oprašta
StarSport

Posle nekoliko povreda u prethodnom periodu, ističe da je zdrav i spreman, ali da je pobeda tima bitna ko god se nalazio na terenu.

"Sada radimo kako bismo ispravili neke sitne greške koje koje su bile prisutne u našoj igri i zato su nam zaista odlično došle ove dve nedelje. Verujem da ćemo ispraviti sve nedostatke i da ćemo sa još dve pobede ući u plej-of. Očekujem da nastavimo da pobeđujemo i da što je pre moguće obezbedimo prvo mesto. Ne želimo da čekamo sam kraj prvenstva, već da poslednjih nekoliko utakmica igramo malo opuštenije i za svoju dušu" rekao je Milić za klupski sajt.

Zvezda prvenstvo nastavlja u nedelju od 17 sati protiv lučanske Mladosti, a Milić kaže da svako ume da bude nezgodan protivnik.

"Moramo da trijumfujemo protiv koga god i gde god da igramo. Na isti način svi razmišljamo, nemamo drugu opciju osim da pobeđujemo jer se drugačiji rezultat ne oprašta. Svi vole da igraju protiv Zvezde, žele da se dokažu i da vide u krajnjoj liniji gde su, da testiraju sebe da li mogu da se nose Crvenom zvezdom. Sve ekipe su izuzetno motivisane i samim tim dolaze i grublji i agresivniji startovi na utakmicama, ali sve je to normalno, već smo se navikli i imamo odgovor na svaku situaciju", dodao je Milić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve