Nova vest
Fudbal

Subota, 24.03.2018.

19:41

Vulićević: Ne odustajemo od titule; Milijaš: Sezona nije gotova..

Kapiteni Partizana i C. Zvezde Miroslav Vulićević i Nenad Milijaš bili su gosti ovonedeljne nagradne igre pod pokroviteljstvom Vlade RS "Uzmi račun i pobedi".

Izvor: B92

Autor:B92

Vulićević: Ne odustajemo od titule; Milijaš: Sezona nije gotova..
Starsportphoto

U duhu fer pleja "večiti rivali" komentarišu ostatak prolećnog dela sezone i ujedno pozivaju sve građane da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj svako dobija.

"Fudbal je najlepša, ali i najnepredvidivija igra na svetu. Pored dobre igre čitavog tima uvek je potrebno i ono malo sreće koja bi na kraju "začinila" utakmicu i tim dovela do pobede. Partizan je prošle godine osvojio duplu krunu u sezoni u kojoj su nas svi otpisali, a gde smo samo zajedništvom i timskim duhom pokazali da se može do titule u nizu od trideset i nešto utakmica bez poraza. To je naravno teško ponoviti, ali kada naviknete navijače, a u trofejnom ste klubu kakav je Partizan onda se pobeda jedino prihvata. Plasirali smo se u 1/16 finala Lige Evrope, borimo se za Kup Srbije i naravno ne odustajemo od titule", rekao je Vulićević.

U ovom trenutku Zvezda je bliža osvajanju titule, pošto ima 12 bodova više od Partizana.

"Svesni smo svi u ekipi da borba za titulu nije gotova dok je i teoretski ne osvojimo. Prošle sezone smo bili blizu nje, pa je nismo osvojili. Ne želimo da se to ponovi, pažljivo pripremamo svaku narednu utakmicu i ne razmišljamo mnogo unapred. Imamo 12 bodova prednosti i još dve utakmice do plej-ofa. To je, praktično, šest bodova, što jeste solidna prednost, ali još uvek nam predstoji mnogo posla. Verujem u sebe i svoje saigrače", jasan je Milijaš.

Prva utakmica u plej-of fazi biće upravo protiv ekipe Crvene Zvezde.

"To su utakmice za koje žive sve generacije i o kojoj mašta svako dete koje igra fudbal. Do plej ofa imamo još dve utakmice SL i nadam se da ćemo ostati u dobrom ritmu i da ćemo ubeležiti po nova tri boda u svakoj. Što se tiče derbija pokazali smo da se odlično nosimo sa večitim rivalom i da nismo imali nijedan poraz u nekoliko proteklih derbija bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani", kazao je kapiten Partizana.

Naslov prvaka države bio bi odlična kruna jedne dobre sezone.

"Ostvarili smo ove godine značajan rezultat, napravili smo veliki iskorak i odigrali neke utakmice za pamćenje. Stigli smo do 1/16 finala Lige Evrope i nedostajao nam je jedan gol da se plasiramo u narednu fazu. I pored toga što nismo, nesporno je da smo mnogo radili i da smo zaslužili sve lepo što nam se desilo. Ali, sezona nije gotova, prava nagrada bi bio pehar šampiona države koji nam je glavni cilj od samog početka", rekao je Zvezdin kapiten.

Vulićević i Milijaš su izvukli glavne nagrade (stanove), nagradne igre 'Uzmi račun i pobedi'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve