Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.03.2018.

14:07

Zvezda o Milojeviću u Oly: Gluposti; Pirej: Nismo ni razgovarali

Crvena zvezda i Olimpijakos demantovali su glasine grčkih medija da će od leta trener tima biti Vladan Milojević.

Izvor: AK

Autor: AK

Zvezda o Milojeviću u Oly: Gluposti; Pirej: Nismo ni razgovarali
Foto: Getty images

Portal "Novasport" je preneo da se Milojević dogovorio sa sportskim direktorom Darkom Kovačevićem i zbog toga odbio ponudu Crvene zvezde za produžetak ugovora.

"Nema dogovora, nismo čak ni razgovarali sa Milojevićem", dematovao je klub iz Pireja.

Milojević je prošle sezone uspešno vodio Panionios, bio je drugi u izboru najboljeg trenera godine u Grčkoj. Letos je preuzeo Zvezdu i uvek je u grupnu fazu Lige Evrope posle deset godina, a prvi put posle 25 izborio i proleće na međunarodnoj sceni.

"Kada je Vladan Milojević dolazio u klub dogovorili smo se da je jedini cilj šampionska titula i da posle godinu dana sednemo i dogovorimo se o daljoj saradnji. Tako će i biti. Potpuno smo posvećeni radu i borbi za titulu i zbog toga ovakvim vestima ne treba davati na značaju. Treba nam mir i stabilnost. Razgovarao sam sa Milojevićem i pitao da li ima bilo kakve istine u tim pisanjima, odgovorio mi je jednom rečju: Gluposti. Mislim da je to više nego dovoljan odgovor svima", rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve