Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.03.2018.

18:03

VIDEO: Evolucija "Marakane" za godinu dana

Crvena zvezda je na društvenim mrežama objavila seriju fotografija koje pretočene u snimak pokazuju kako se menjao stadion crveno-belih u prethodnoj godini.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

VIDEO: Evolucija
StarSport

Na njemu je za godinu dana promenjena podloga koju su mnoge gostujuće ekipe s pravom koristile kao alibi za lošiju i sporiju igru,

Posle skoro dve decenije su promenjena sedišta na severnoj tribini, a natpis "Delije" je osvežen.

Isti je slučaj i sa krovom najvećeg srpskog stadiona koji je pre godinu dana iz ptičje perspektive izgledao potpuno zapušteno.

Sada je ofarban u belo i prizor je dosta drugačiji nego lani.Tada su se akciji sređivanja stadiona priključili i navijači, ali i srpski glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

Prošlog leta je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio i rekonstrukciju zapadne tribine, a decembra prošle godine veću rekonstrukciju stadiona.

Ispred stadiona je polovinom novembra i postavljen spomenik legende čije ime nosi - Rajka Mitića, pa za godinu dana, štošta izgleda drugačije. Pogledajte snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve