Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.03.2018.

17:29

Sančes po dolasku u Mančester: Očekivao sam više

Napadač Mančester junajteda Aleksis Sančes kaže da je očekivao više nakon dolaska u tim "Crvenih đavola" i kaže da od dolaska u novi klub nije sve teklo glatko.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Sančes po dolasku u Mančester: Očekivao sam više
Getty Images

Sančes je u januaru prešao iz Arsenala u Mančester junajted u zamenu za Henrika Mhitarijana.

Do sada je na deset utakmica dao jedan gol i namestio je dva. Iako se očekivalo da će junajted sa njim postati napadačka mašina, još i sa povratkom forme Romelua Lukakua, to se nije desilo.

"I inače od sebe očekujem mnogo, pa sam i sada očekivao više. Bilo je teško prilagoditi se svemu veoma brzo. Čak sam i oklevao da dođem ovde (u Švedsku sa Čileom). Zatražio sam dozvolu da propustim ove prijateljske utakmice ali sam onda bolje promislio i rekao Klaudiju Bravu da bi svi trebalo da budemo ujedinjeni", rekao je Sančes za britanske medije.

"Promena kluba je bila nešto veoma nešto veoma iznenadno i to je bio prvi put da menjam klub u januaru, ali mnoge stvari koje su se desile u mom životu su bile teške", podvukao je Čileanac.

Njegova reprezentacija se nije kvalifikovala na Svetsko prvenstvo koje za manje od tri meseca počinje u Rusiji, a njegov novi tim je trenutno drugoplasirani u Premijer ligi sa 65 bodova, 16 manje od prvoplasiranog gradskog rivala Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve