Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.03.2018.

14:45

Milivojević: Ako promašim dva penala više neću šutirati

Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević ocenio je da je borba za opstanak u Premijer ligi izuzetno teška, ali veruje da će njegova ekipa uspeti.

Izvor: B92

Autor:B92

Milivojević: Ako promašim dva penala više neću šutirati
Foto: Getty images

Kristal Palas sedam kola pre kraja šampionata zauzima 16. mesto sa 30 bodova, dva više od Sautemptona koji je u zoni ispadanja.

"Vest Brom je donekle otpisan, ali, opet, ima sedam kola do kraja... Liga je dosta jaka, ima mnogo sličnih timova. Od pretposlednjeg, 19. mesta do desete pozicije razlika je od pet do sedam bodova. Niko bukvalno ne može da pogodi ko će opstati, a ko neće. Ekipe iz donjeg dela tabele pobeđuje ove iz gornjeg, tako da je zanimljivo za nas igrače. U vrhu se sve zna, Mančester siti dominira. Mislim da možemo da opstanemo u ligi. Imali smo dosta pehova ove sezone s povređenim igračima, a sad nam se vratilo 90 odsto njih", rekao je Milivojević novinarima u Staroj Pazovi.

Milivojević je prvi strelac Palasa sa osam golova, šest je postigao iz penala, a iako je tek godinu dana u klubu već je kapiten.

"Moj status je da se trudim, da budem čist i da pružim sve od sebe. Ljudi u klubu su odgovorni, nagradili su me trakom. Šutiram i penale, ali ako promašim dva, neću više šutirati", rekao je Milivojević uz osmeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve