Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.03.2018.

13:19

"Promena kapitena neće ugroziti atmosferu u ekipi"

Srpski reprezentativci Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović smatraju da promena kapitena neće mnogo uticati na dešavanja u timu.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: B92/Miloš Ljubisavljeviæ

Reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Staroj Pazovi, kada je selektor Mladen Krstajić objavio da Branislav Ivanović više nije kapiten, već je ta uloga pripala Aleksandru Kolarovu.

Njegov zamenik biće Nemanja Matić.

"Atmosfera je super i promena neće uticati na nas, sve će biti isto. Mislim da neće biti posebnih promena", rekao je Dušan Tadić.

Slično misli i Mitrović.

"Saglasan sam sa Ducom, to je izbor selektora i mi moramo da poštujemo odluku. Bane i Koki su najveći autoriteti u svlačionici i ne bi trebalo ništa da se promeni. Danas smo odradili drugi trening i sve je ok", dodao je Mitrović.

On je kazao da se ekipa dobro sprema za duel sa Marokom.

"Iz svake utakmice može nešto novo da se izvuče. Značiće nam da se što bolje uigramo i popravimo taktičke detalje. Kada je reč o taktici, uvek ima prostora za napredak. Idemo na pobedu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve