Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.03.2018.

12:30

Iliev o Đukiću: I Gvardiola je bio na udaru...

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev pozvao je na strpljenje sa trenerom Miroslavom Djukićem i poručio da je pod sličnim udarom bio Đozep Gvardiola.

Izvor:

Autor:

Iliev o Đukiću: I Gvardiola je bio na udaru...
StarSport

Iliev je istakao da se španski menadžer istakao i ove sezone sa Mančester Sitijem dominira u Engleskoj.

Partizan je izašao iz krize sa četiri vezana trijumfa, posle eliminacije iz Lige Evrope i kikseva protiv niškog Radničkog i Zemuna kada se spekulisalo o Đukićevom odlasku.

"Cela situacija oko Đukića govori o njegovom karakteru i ljudi iz kluba. Ponašamo se u skladu sa renomeom kluba. Ne može preko noći sve. To govori i slučaj Gvardiole, za mene najvećeg trenera sveta, u prošloj sezoni bio je pod udarom kritika, niko nije verovao u njega, a ove ceo svet mu se klanja kao najvećem. Bitno je da rastemo i da se sve vratilo u normalu", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

On je naglasio da čelnici kluba nisu podlegli pritisku medija i javnosti, već ostali dosledni.

"Imamo sreću što Đukić ima jak karakter da sve može da izdrži. Pod čvrstim ugovorom je sa Partizanom, ne samo na papiru. Imam odličnu saradnju sa njim, moramo da imamo strpljenja i pustimo da uradi svoje".

Aktuelni šampion Srbije je sa 12 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu otišao na reprezentativnu pauzu, a u nastavku Superlige gostuje Bačkoj 31. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve