Krstajić: Kolarov kapiten umesto Baneta, Matić zamenik

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je da Branislav Ivanović više neće biti kapiten tima i da tu ulogu preuzima Aleksandar Kolarov.

Izvor: B92
Podeli
B92/MLJ
B92/MLJ

* "Orlovi" se okupili pred Maroko i Nigeriju

* Problemi s povredama: Maksimović umesto SMS

"Zadovoljstvo mi je da predstavim zamenika kapitena i kapitena koji će voditi ekipu u narednom periodu. Moja ideja sa Kolarovim kao kapitenom i Matićem kao zamenikom je da imaju moć da nastave tamo gde je Bane stao. Bane je mnogo dao Srbiji i ona njemu. Pričali smo, ovo su neke interne stvari koje rešavamo u svlačionici", rekao je Krstajić.

"Orlovi" su se okupili u sportskom centru u Staroj Pazovi, pošto ih narednih dana očekuje dva pripremna meča pred Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Srbija u petak od 20.30 igra meč u Torinu sa Marokom, dok se četiri dana kasnije u Londonu sastaje sa Nigerijom.

Kolarov je zahvalio selektoru zbog trake i naveo da u ekipi ne postoje problemi.

"To su odluke koje je selektor doneo i ukazana mi je ta čast. Siguran sam da ću, uz Nemanjinu pomoć, gledati da opravdam očekivanja. Da ne bismo ulazili u polemiku, nema nikakvih problema među nama u ekipi", rekao je Kolarov.

Selektor reprezentacije Srbije kazao je da je Banatu Ivanoviću sad neposredno saopštio ovo i da se to reševa između njih dvojice.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu