Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.03.2018.

16:15

Mediji: Mejveder kupuje Njukasl? Flojd: Ulažem glavom, a ne srcem

Flojd Mejveder, jedan od najuspešnijih boksera na svetu, mogao bi da kupi kupi britanski klub Njukasl, prenose brojni mediji na Ostrvu.

Izvor: PT

Autor: PT

Mediji: Mejveder kupuje Njukasl? Flojd: Ulažem glavom, a ne srcem
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Prema pisanju tabloida "The Daily Star Sunday" Mejveder je zainteresovan da kupi "Svrake", čiji je vlasnik Majk Ešli krajem prošle godine saopštio da je klub na prodaju.

Ovu vest preneli su brojni mediji u Velikoj Britaniji, međutim Mejveder je na nekin način demantovao glasine.

"Volim Njukasl. Upoznao sam neke igrače prošle godine i oni su svi super momci. Uvek sam otvoren za nove biznis varijante i uz to još volim sport, ali ja ulažem glavom, ne srcem", rekao je Mejveder.

Američki bokser potom je objasnio situaciju.

"Ukoliko ulažete srcem to je najbrži način da izgubite novac. Ali ukoliko neko izloži dobar biznis plan i moji ljudi pogledaju to i kažu mi 'gledaj Flojde možeš da profitiras od ovoga" onda bih uložio. Fudbal možda nije moja igra, ali imam konekcije širom sveta", kazao je bokser.

Mejveder se potom i našalio rekavši da se dugo poznaje sa Kristijanom Ronaldom i da bi možda mogao da ga ubedi da završi karijeru u Njukaslu.

Realno ili ne, još se ne zna, ali vlasnik Njukasla Majk Ešli pokušava intenzivno da proda klub. Tokom januara je pregovarao sa porodicom Stavelej oko prodaje "Svraka", ali kako dve strane nisu mogle da se dogovore pregovori su propali.

Njukasl je trenutno 13. na tabeli Premijer lige, bez šanse za Evrope, ali su u dobroj poziciji da obezbede ostanak u ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve