Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.03.2018.

20:28

Turčin nokautirao Atletiko u 91' i "gurnuo" Barsu na +11

Fudbaleri Viljareala pobedili su Atletiko Madrida 2:1, posle preokreta u derbiju 29. kola španske LaLige.

Izvor: AK

Autor: AK

Turčin nokautirao Atletiko u 91' i
Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz

Ovaj rezultat bi mogao da bude ključan u borbi za titulu jer je omogućio Barseloni da devet kola pre kraja ima 11 bodova prednosti na prvom mestu u odnosu na drugoplasirane "jorgandžije".

Atletiko je poveo na El Madrigalu golom Antonija Grizmana iz penala, ali je Madriđane u završnici meča nokautirao Turčin Enes Unal.

Osam minuta pre kraja Unal glavom trese mrežu gostiju nakon centaršuta Alvara, da bi u prvom minutu nadoknade vremena pokupio odbitak na 3-4 metra od gola i još jednom savladao Jana Oblaka.

Viljareal je ovom pobedom prestigao Sevilju na petoj poziciji koja vodi direktno u Ligu Evrope. Srpski reprezentativac Antonio Rukavina je sa klupe za rezerve posmatrao ovaj meč.

U istom terminu igrali su Selta i Malaga, a meč u Vigu je završen bez golova. Srpski fudbaler Nemanja Radoja je dobio šansu sa klupe u 67. minutu.

Selta je ostala na deobi devete pozicije, šest bodova od mesta koje vodi u kvalifikacije za LE, dok je Malaga osvojila prvi bod posle sedam uzastopnih poraza, ali je i dalje zakucana na dno 13 bodova od sigurne zone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve