Nova vest
Fudbal

Petak, 16.03.2018.

16:49

Klop: Poraz od Junajteda motiv pred Votford

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, istakao je da će njegova ekipa poraz od Mančester junajteda u prethodnom kolu pokušati da pretvori u motiv.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Poraz od Junajteda motiv pred Votford
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Liverpul je sa 2:1 poražen od ‘Crvenih đavola’ i pao na četvrto mesto na tabeli sa 60 bodova, pa su sada ispred njega Totenhem, spomenuti Junajted i Mančester siti.

Zato će ‘Crveni’ pokušati da isprave greške u duelu protiv Votforda.

"Već je prošlo nekoliko dana, ali bez osvrtanja na previše agresivan način, jer to nikada ne radimo, iskoristićemo taj poraz kao motivaciju. To je sigurno", rekao je Klop.

Kvota da će Liverpul slaviti uz ukupno bar četiri gola na meču (1&4+) je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč na Enfildu.

"U profesionalnom sportu morate biti malo ljuti da biste svoje najbolje prikazali na terenu. Zato, poštujemo pravila, ali smo ljudi, a posle onakve utakmice je to osećanje još izraženije. Nadam se da ćemo to preneti i protiv Votforda", dodao je Nemac.

Liverpul u subotu od 18.30 dočekuje Votford na ‘Enfildu’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve