Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2018.

16:23

Manuel Nojer u aprilu napokon ponovo na terenu

Jedan od najboljih golmana na svetu, Manuel Nojer vratiće se napokon na teren u aprilu, izjavio je trener Bavaraca Jup Hajnkes.

Izvor:

Autor:

Manuel Nojer u aprilu napokon ponovo na terenu
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Hajnkes je za nemačku televiziju ZDF, posle pobede Bajerna protiv Bešiktaša u Istanbulu 3:1 i plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, otkrio da je Nojer trenutno na 80 odsto spremnosti i da će na gol najkasnije tokom sledećeg meseca.

To praktično znači da će kapiten Bajerna i reprezentacije Nemačke biti spreman za finiš Lige šampiona, ali i za Mundijal u Rusiji, što je daleko važnije, gde 'Elf' brani titulu.

Nojer je tri puta lomio kost u stopalu u poslednjih 12 meseci, odigrao je samo tri utakmice u avgustu, a njegovo odsustvo se nije mnogo osetilo ni u klubu, ni u reprezentaciji, pošto su ga sjajno menjali Sven Urlih i Mark-Andre Ter Štegen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve