Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2018.

23:23

Murinjo: Igrači nisu ništa krivi, nemamo vremena za dramu

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, rekao je da je njegova ekipa pokušala da bude agresivna u duelu sa Seviljom u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo: Igrači nisu ništa krivi, nemamo vremena za dramu
Photo by Clive Mason/Getty Images

"Ovo je fudbal, izgubili smo, sutra je novi dan i u subotu imamo novi meč. Zadovoljan sam što igrači nisu potonuli i nemamo vremena za dramu", rekao je Murinjo posle eliminacije od Sevilje.

"Crveni đavoli" poraženi su u osmini finala od Sevilje, koja je po prvi put u istoriji pobedili neki engleski klub na Ostrvu.

"Imalo smo dobre periode, ali nismo kontrolisali ritam utakmice i ne mogu da kažem da su igrači krivi...", kazao je strateg Mančestera.

Ekipa sa Old Traforda poražena je prvi put pred domaćom publikom u Evropi još od 2013. godine i utakmice sa Real Madridom.

"Pokušali smo da budemo agresivni od prvog minuta, ali nismo postigli gol, Sevilja je dobro držala loptu u posedu i kontrolisali su ritam meča. Imali smo dobre prilika da postignemo gol, ali su oni to uradili prvi i od tada je sve postalo jako emotivno. Posle drugog gola bilo je nemoguće da se vratimo", zaključio je Murinjo.

Pored Sevilje u četvrtinu finala plasirala se ekipe Rome koja je na Olimpiku savladala Šahtjor sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve