Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2018.

23:20

Šarac pred Kup: Napredak je favorit

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Dragan Šarac ocenio je da je Napredak favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Šarac pred Kup: Napredak je favorit
Starsportphoto

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica. Napredak je odlična ekipa koja se i dodatno pojačala tokom zimskog prelaznog roka. Ulogu favorita prepuštam njima i zbog činjenice da igraju da domaćem terenu. Poznato je da su odlični domaćini. Ne smemo da zaboravimo da su u Kruševcu ove sezone pobeđivali i Crvenu zvezdu i Partizan, medjutim, probaćemo da se nadigravamo i da izborimo prolaz u polufinale", rekao je Šarac za klupski sajt.

U sredu su na programu četvrtfinalni mečevi Kupa Srbije, a fudbaleri Čukaričkog će od ;17.00 časova gostovati u Kruševcu ekipi Napretka.

"Ova utakmica dolazi u nezgodno vreme, jer nam je teško pao onaj poraz od ;Partizana u nedelju. Nije lako. Desio se jedan loš dan, ali ćemo probati ;da se izdignemo iz te situacije", dodao je Šarac.

Ukoliko posle regularnog dela utakmice bude nerešeno, odmah će se igrati penali, ali u Čukaričkom, po rečima pomoćnika Nenada Lalatovića, ne razmišljaju o tome.

"Pokušaćemo da budemo bolji protivnik u tih 90 minuta. Daleko od toga da ;ih nećemo vežbati, ali tih 90 minuta su mnogo bitniji od vežbanja penala. ;Tako da o eventualnim penalima i ne razmišljamo mnogo", zaključio je Šarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve