Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2018.

12:30

"Najki" krade "Adidasu" Real, spreman da otplati i Nejmara

Jedna od najpoznatijih kompanija sportske opereme "Najki" ponudila je Real Madridu pomoć oko dovođenja napadača Pari Sen Žermena Nejmara.

Izvor: LS

Autor: LS

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

"Najki" je voljan da pomogne u isplaćivanju Brazilca ukoliko Real raskine ugovor sa ''Adidasom'', piše španski list "As".

Američka sportska marka bi dala veliki deo Nejmarovog obeštećenja koje iznosi 400 miliona evra.

Madridskom klubu je "Adidas" sponzor od kojeg zarađuju 40 miliona evra godišnje i ugovor sa nemačkim brendom traje do 2020. godine. Nedavno je Real odbio da produži saradnju, što je pokrenulo spekulacije o realizaciji astronomskog transfera brazilskog reprezentativca.

Predsednik PSŽ Naser-al Kelaifi je već doputovao u Brazil, gde se nalazi Nejmar na oporavku od operacije stopala i pretpostavlja se razgovaraju o njegovoj budućnosti u klubu. Dok su se u glavnom gradu Francuske sastali čelnici Reala i Nejmarov otac, javlja "As".

Prošle godine su se pojavile informacije da će 'Kraljevski klub' potpisati novi, desetogodišnji ugovor sa kompanijom "tri crte" vredan milijardu evra, ali su španski novinari izgleda došli do novih saznanja.

"Najki" je inače jedan od najvećih sponzora prve zvezde tima Kristijana Ronalda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve