Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2018.

17:00

Klop: Nije nam dosuđen penal; Murinjo: Briga me šta pričaju!

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da je njegova ekipa zaslužila pobedu protiv Liverpula.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Nije nam dosuđen penal; Murinjo: Briga me šta pričaju!
Foto: Getty images

'Crveni Đavoli' su golovima Markusa Rašforda slavili u 200. derbiju Premijer lige.

"Junajted je bio bolji u prvom, Liverpul u drugom poluvremenu, ali naše poluvreme je bilo opasnije, dok je u drugom Liverpulu imao kontrolu s loptom, a mi kontrolu bez lopte. Pa naša ekipa ima kontrolu, čak i u prekidima, kornerima, opasnim situacijama. Zaslužili smo pobedu", rekao je Murinjo i dodao:

"Protiv Liverpula, ako imaš loptu i igraš loše, u problemu si. U drugom su nas delu pritisnuli, ali zadržali smo kontrolu. Ako neki misle da nismo zaslužili, ne zanima me. Malo smo umorni, imamo novu utakmicu u utorak i briga me što drugi govore, momci i ja smo srećni", zaključio je Žoze.

Junajted je došao do 20 pobeda ove sezone, čime su već nadmašene prošla i pretprošla sezona, a izjednačena je ona 2014/15.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da je njegova ekipa imala dobrih trenutaka na ovom meču.

"Moramo bolje da se branimo u tim situacijama. Uvek možeš da izgubiš duel od Romelua Lukakua, ali ne možeš da ostaviš prazan gol.. Imali smo puno dobrih trenutaka, u dva takva u prvom delu mogli smo bolje da završimo, a onda smo hvatali zaostatak, što je teško protiv Mančester Junajteda.

A onda se dotakao i sudija:

"Bio je čisti penal Felainija na Maneu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve