Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.03.2018.

11:00

Borjan nema dilemu: Penal je bio čist

Golman Crvene zvezde Milan Borjan kaže da ne razume proteste igrača Vojvodine pošto smatra da je sudija Jovan Šegrt pravilno postupio dosudivši penal.

Izvor: MV

Autor: MV

Borjan nema dilemu: Penal je bio čist
StarSport

Crveno-beli su u sredu slavili protiv Novosađana na Karađorđu (2:1), pogotkom El Fardu Bena iz jedanaesterca koji je izazvao novu buru u srpskom fudbalu.

"Džaba se bune kada je bio čist penal, udario ga je po nozi i jedini se igrač koji je napravio penal (Aleksandar Mesarović prim. aut.) nije bunio u Vojvodini. Znao je odmah da je napravio penal", rekao je Borjan za portal Mondo. Ž

Ekipa Vladana Milojevića je 22. pobedom u 26. kolu nacionalnog šampionata zadržala 14 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Partizan.

"Mnogo bitna pobeda za nas. Bio je veoma težak teren, Vojvodina je teška ekipa, ali odigrali smo dobro. Najvažnije je da smo pobedili, ova tri boda su mnogo bitna za nastavak prvenstva", dodao je čuvar mreže kanadske reprezentacije.

Do kraja regularnog toka Superlige ostalo je još četiri runde, kada će bodovi biti prepolovljeni, odnosno liga podeljena na plej-of i plej-aut, dok Zvezda u nedelju čeka kruševački Napredak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

218 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve