Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.03.2018.

14:00

Milojević o Donaldu: Nema loših igrača, sa svima sam zadovoljan

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ulazi u ciljnu ravninu i da je svaka utakmica bitna.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević o Donaldu: Nema loših igrača, sa svima sam zadovoljan
Starsportphoto

"Ulazimo u ciljnu ravninu i svaka utakmica je jako bitna. Zgusnut je raspored, ali smo navikli. Očekujemo dobar fudbal, dobru utakmicu, kao što su uvek derbiji kola. Prošlo je nezgodno vreme, očekujem pun stadion", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Zvezda će u sredu gostovati Vojvodini u 26. kolu Super lige, u utakmici u kojoj će pokušati da nastavi pobednički niz i zadrži ili uveća prednost od 14 bodova nad drugoplasiranim Partizanom.

Novinare je zanimao Milojevićev komentar na lošu formu kapitena ekipe Mičela Donalda i da li je to posledica toga što mu na leto ističe ugovor.

"Ne volim da pričam o pojedincima. Zadržao bih za sebe da li Donald igra dobro ili ne. Nema loših igrača. Zadovoljan sam sa svima. Neko teže ulazi u formu, neko ne ulazi, nekome treba mnogo vremena, nekome ne... Donald je veoma bitan šraf za Crvenu zvezdu i videćemo kako će se stvari odvijati", naveo je trener crveno-belih.

Naredni rival Vojvodina posle 25 utakmica zauzima osmo mesto sa 37 bodova, a trener Zvezde je naveo da njegovu ekipu "ne treba da zavara njihova pozicija" jer novosadski klub zaslužuje bolji plasman.

"Vojvodina je uvek bila izazov i u svakom slučaju znamo da je pored Zvezde i Partizana negde treći-četvrti klub u Srbiji. To je uvek bio derbi, da li se igrao u Novom Sadu ili Beogradu. Nisu imali zavidnih izdanja zbog turbulencija u jesenjem delu, ali su se totalno konsolidovali sa dolaskom mnogo dobrih igrača i trenerom sa kojim su napravili prepoznatljivu igru. Od Vojvodine uvek možete da očekujete lep fudbal", rekao je Milojević.

Trener Vojvodine Ilija Stolica se prethodnih dana pominjao kao mogući naslednik Miroslava Djukića na klupi Partizana. Upitan za mišljenje o tome, Milojević je odgovorio: "Imam dosta posla u svom timu i samo sam na to fokusiran".

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde biće odigran u sredu od 18.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve