Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.03.2018.

08:43

Murinjo Matiću: Nadam se da ti nisi igrač utakmice...

Nemanja Matić još jednom je junak Mančester Junajteda, ali na drugačiji način nego što to obično čini – fenomenalnim golom u prvom minutu nadoknade vremena.

Izvor:

Autor:

Murinjo Matiću: Nadam se da ti nisi igrač utakmice...
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Junajted je gubio 2:0 od 48. minutu na gostovanju Kristal Palasu, ali je onda pogocima Krista Smolinga, Romelua Lukaku i našeg reprezentativca stigao do spektakularnog preokreta (3:2).

"Ovo je bio moj prvi pogodak u dresu Mančester Junajteda, iako znam da to nije moj posao – nekada moram i ja da postignem gol. Zaista nije važno što sam ja bio strelac, najvažnije je da smo preokrenuli i upisali tri boda", rekao je Matić, da bi ga potom prekinuo njegov menadžer Žoze Murinjo karakterističnom opaskom:

"Nadam se da ti nisi igrač utakmice...", dobacio je Žoze, "Nisam, nisam...", odgovorio je Nemanja uz osmeh dok se pozdravljao s Portugalcem.

"Bilo nam je izuzetno teško da se vratimo pošto smo primili drugi gol. Ipak, pokazali smo karakter i uradili tačno ono što je menadžer želeo od nas. Ključan je bio i govor koji nam je održao u poluvremenu. Primetno je da napredujemo, ali isto tako je jasno da moramo bolje jer smo izgubili dosta bodova na 'malim' utakmicama. Imamo kvalitet, ali moramo i da budemo iskreni pre sebi i shvatimo da moramo da pružamo više", zaključio je Nemanja.

Zanimljivo je da je gospodin 'Posebni' za igrača meča izabrao Krisa Smolinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d