Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.03.2018.

17:30

Donald: Pamtim i kada smo imali 32 boda prednosti...

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald izjavio je da ekipa mora da ostane fokusirana i oprezna do kraja Superlige Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Donald: Pamtim i kada smo imali 32 boda prednosti...
Starsportphoto

"Očekujem tešku utakmicu, posebno u ovom delu prvenstva je važno pobeđivati jer nam uskoro sledi podela bodova u plej-ofu. Sigurno ćemo biti opuššteniji i u neku ruku i lakše je igrati ukoliko imamo veliku prednost i posle podele. Zato ćemo dati sve od sebe da dobijemo svaku utakmicu do kraja. Imam iskustvo iz svoje prve sezone u Crvenoj zvezdi kada smo imali 32 boda prednosti, oni su se prepolovili i na samom kraju je ipak bilo neizvesno. Zato smo oprezni, ali verujemo u sebe", rekao je Donald za klupski sajt.

Utakmica 26. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati u Novom sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve