Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.03.2018.

17:00

Tavamba: Desi se da 'ne ide', želimo da dominiramo

Fudbaler Partizana Leandro Tavamba prokomentarisao je aktuelni situaciju u klubu, s obzirom da se crno-beli nalaze u maloj krizi rezultata.

Izvor: B92

Autor:B92

Tavamba: Desi se da 'ne ide', želimo da dominiramo
Starsportphoto

"Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio", rekao je Tavamba.

Partizan je za vikend poražen od Radničkog Nišu, dok je kolo pre toga u nadoknadi vremena izborio remi sa Zemunom.

"Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo. Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da 'ne ide'", istakao je napadač Partizana.

Ekipa iz Humske u narednom kolu Superlige dočekuje Rad.

"Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi. Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku", poručio je Leandro Tavamba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve