Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.03.2018.

15:55

Partizan "demantuje" glasine – zabavna atmosfera oko Đukića

FK Partizan se nije direktno oglašavao povodom glasina da bi trener Miroslav Đukić mogao da bude smenjen, već je slikom pokazao kakva je atmosfera u klubu.

Izvor: AK

Autor: AK

Partizan
Foto: FK Partizan

Ouči treninga tima u SC Zemunelo u ponedeljak Đukić, njegov stručni štab i sportski direktor Ivica Iliev su bili raspoloženi, ako je suditi po slikama.

Ništa drugačija atmosfera nije bila ni na samom terenu među igračima koji se spremaju za meč sa Radom koji je na programu u sredu (15:30h).

Nakon serije loših rezultata, ne samo zbog eliminacije iz Lige Evrope već i nekoliko kikseva u Superligi zbog kojih tim zaostaje 14 bodova za Crvenom zvezdom, ponovo su počele glasine o odlasku Đukića.

Spekuliše se o nekoliko potencijalnih kandidata za zamenu, ali je glavni Ilija Stolica rekao da je koncentrisan na Vojvodinu, dok je Aleksandar Stanojević navodno odbio povratak u srpski fudbal.

U priči su još Vladimir Ivić koji je bez angažmana, te Đukićev prethodnik Marko Nikolić koji ima jak ugovor sa mađarskim Videotonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve