Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.03.2018.

14:55

Real ili PSŽ? Bekam ne može da izabere stranu

Dejvid Bekam neće propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona, u kojem se sastaju Pari Sen Žermen i Real Madrid, dva kluba čije je boje nekada branio.

Izvor: L.S.

Autor: L.S.

Real ili PSŽ? Bekam ne može da izabere stranu
Foto: Getty images

Bekam je za Real Madrid potpisao 2003. godine, a do 2007. godine je osvojio dva trofeja, titulu prvaka i španski Superkup.

Potom je igrao za L.A. Galaksi, Milan, a onda je 2013. obukao dres "Svetaca". Odigrao jednu solidnu sezonu, podigao i trofej francuskog prvaka države i potom okačio kopačke o klin.

"Biće spektakl! Teško je odlučiti ko će odneti pobedu. U Realu sam proveo četiri divne godine, a u PSŽ-u se nisam dugo zadržao. Svakako, volim oba kluba, njihove navijače i strast", ostao je uzdržan bivši engleski reprezentativac.

"’Park prinčeva" je odavno rasprodat i jedno je sigurno, da će revanš, kao i prva utakmica, biti pun uzbuđenja. LŠ utakmica runde biće odigrana u utorak u 20:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve