Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.03.2018.

11:50

Mediji "sele" Stolicu u Partizan, njemu samo Zvezda u mislima

Trener Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Mediji
Foto: StarSport

Beogradski mediji su kao i jesenas istakli Stolicu kao glavnog kandidata za novog trenera tima iz Humske jer se Miroslav Đukić nalazi pred otkazom zbog serije loših rezultata.

"Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom, te sam fokusiran isključivo na dešavanja u mom timu i svu svoju koncentraciju sam usmerio jedino ka predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde. Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju",rekao je Stolica.

Osim Stolice, spekuliše se da su čelnici Partizana zainteresovani da vrate Aleksandra Stanojevića, ali da je on navodno drugi put odbio povratak u Humsku i srpski fudbal.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igraće se u sredu na stadionu “Karađorđe”, sa početkom u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve