Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.03.2018.

20:10

Đukić na izlaznim vratima Humske

Nekoliko puta se tokom sezone spekulisalo da bi Miroslav Đukić mogao da dobije otkaz u Partizanu. Sada mu je najbliži.

Izvor: AK

Autor: AK

Đukić na izlaznim vratima Humske
Foto: StarSport

Nakon eliminacije iz Lige Evrope od Viktorije Plzenj, gde su čelnici zamerili nedovoljnu borbenost ekipi, Đukiću je najverovatnije presudio poraz u Nišu u subotu.

Crno-beli su u tri prolećna kola osvojili samo četiri boda, pa pet mečeva pre kraja regularnog dela Superlige zaotaju čak 14 bodova za najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

Dok su ga jesenas u Humskoj sačuvali dobri rezultati u Evropi, Đukić sada više nema gde da se "vadi", pa bi već od ponedeljka mogao da bude bivši.

U međuvremenu, beogradski mediji spekulišu ko bi mogao da ga nasledi, a navodno je tome najbliži trener Vojvodine Ilija Stolica, koji je i jesenas figurirao kao moguće rešenje.

Naravno, on nije jedino ime koje se pominje, tu su već redovni "kandidati" bivši trener Aleksandar Stanojević te nekadašnji vezista Vladimir Ivić, koji je nakon odličnih rezultata sa PAOK prošle sezone trenutno bez angažmana.

Problem sa Stanojevićem je što ne želi da se vrati u srpski klupski fudbal, dok je Ivić zainteresovan isključivo da krene od nule, na kraju sezone.

Pojedini mediji navode da su iz Humske čak zvali i čoveka koji je prošle sezone preokrenuo zaostatak pred plej-ofom u titulu Marka Nikolića, iako on ima jak ugovor i dobro stoji sa Videotonom u Mađarskoj.

Što se tiče Đukića, njega od Humske sada deli verovatno samo ugovor koji ima. Spekuliše se da bi Partizan morao da mu isplati 600.000 evra ako ga otpusti.

Epilog ćemo dobiti vrlo brzo. Možda i pre gradskog derbija Partizana sa Radom 7. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve