Nova vest
Fudbal

Subota, 03.03.2018.

17:37

"Tri boda su tri boda – da li u Čačku ili protiv šampiona u Nišu"

Trener Radničkog iz Niša Boban Dmitrović čestitao je svojim fudbalerima za koje je rekao da su se "lavovski borili" u pobedi nad Partizanom.

Izvor:

Autor:

StarSport

"Teren je težak i sve čestitke našim igračima koji su se lavovski borili, od golmana, do onog 14. što je ušao u igru", rekao je Dmitrović novinarima posle utakmice.

Radnički je u Nišu pobedio Partizan golom Milana Pavkova sa 1:0, u 25. kolu Superlige Srbije.

Dmitrović nije želeo da pobedu nad aktuelnim šampionom Srbije istakne kao posebnu.

"Tri boda su jednako velika da li ih osvojite u Čačku ili kod kuće protiv šampiona", istakao je Dmitrović.

On je naveo da fudbaleri niškog kluba treba što pre da se okrenu narednim izazovima.

"Moja druga pobeda u samostalnoj trenerskoj karijeri i za mene je velika. Ali, još ništa nismo uradili, u sredu već imamo sledeću utakmicu i veliki ispit. Samo smo anulirali izgubljene bodove u Čačku. Ima još mnogo, mnogo do onoga što želimo i nemamo vremena za slavlje".

Ipak, rekao je da su u Radničkom sada "mirne glave" pred naredne utakmice.

"Ova velika pobeda ne treba da ponese ni mene ni ekipu jer nas do cilja čeka još 12 jakih utakmica", rekao je trener Radničkog.

Dmitrović nije želeo da posebno istakne nekog fudbalera svog kluba, već je naveo da su "svi momci dali veliki doprinos".

Radnički posle 25 utakmica zauzima treće mesto na tabeli sa 46 bodova, šest manje od drugoplasiranog Partizana, a jedan više od Čukaričkog koji je mesto ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve