Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2018.

13:59

Montela: Svađa Toresa i Simeonea? Neću da pričam o tome

Trener Sevilje Vinčenco Montela kaže da uprkos glasinama o svađi između trenera Atletika i napadača Fernanda Toresa, njegov tim igra sa jakim protivnikom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Montela: Svađa Toresa i Simeonea? Neću da pričam o tome
Getty images

Fudbaleri Atletiko Madrida se nadaju da će im utakmica protiv Sevilje biti treća sreća pošto su u dva prethodna meča sa Seviljom poraženi.

"Oni se bore za LaLigu. Imamo još ponešto da spremimo i preostalo vreme ću iskoristiti da procenim da li ću nešto menjati u timu ili ne", rekao je Montela za španske medije, pred meč 25. kola LaLige i odbio da komentariše spomenute glasine iz suparničkog tabora.

"Ne znam, ne volim da pričam o problemima između drugih ljudi. Tores je odličan igrač, a Simeone veoma dobar trener. Fokusirani smo na sebe i to da utakmici pristupimo na najbolji mogući način. Imaće nekoliko opcija za svojih startnih 11, a sa Toresom ćemo se suočiti ovako ili onako", rekao je Montela.

Sevilja protiv Atletika igra od 20:45, Atletiko pokušava da koliko-toliko održi korak za Barselonom na čelu tabele, dok Sevilja sa šestog mesta pokušava da se domogne makar petog koje bi je direktno vodilo u Ligu Evrope, ili nekog od viših koje vode prema Ligi šampiona.

U prethodna dva okršaja, Sevilja je u januaru slavila sa 3:1 i 2:1 u Kupu kralja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve