Nova vest
Fudbal

Subota, 24.02.2018.

16:31

Trošak ili ušteda za Junajted – dolazak Serija, kraj za Pogbu?

Skauti Mančester junajteda bili su da prate vezistu Nice Žana Serija u utakmici koju je Nica igrala sa moskovskom Lokomotivom prošlog četvrtka.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Trošak ili ušteda za Junajted – dolazak Serija, kraj za Pogbu?

Klub je i kontaktirao njegove zastupnike pa je napravljen prvi korak ka dovođenju Serija, čija je tržišna vrednost 35 miliona evra.

"Crveni đavoli" bi da dodatno pojačaju sredinu na kojoj se već nalazi Pol Pogba. Kako pišu ostrvski mediji, u slučaju dolaska Serija bio bi doveden u pitanje ostanak Pogbe.

Pogba je u Mančester došao leta 2016. godine za 110 miliona evra, a u poslednje vreme se sve više priča o njegovim bledim partijama, a otežavajuće po Francuza je i to što ne igra na svojoj "prirodnoj" poziciji kod Žozea Murinja.

Zbog toga ima nagoveštaja pogoršanja odnosa između igrača i menadžera "Đavola" koji su nedavno razgovarali u Murinjovoj kancelariji.

Skoro je bilo i informacija da je Pogba nezadovoljan platom. Za Junajted je ove sezone dao tri gola i imao je devet asistencija u Premijer ligi i još jednom je asistirao na četiri utakmice Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve