Nova vest
Fudbal

Petak, 23.02.2018.

20:50

"Neki su se 'herojski' oprostili od LE, a mi ne zaslužujemo dres?"

Krilni fudbaler Partizana Marko Janković razočaran je kritikama koje je dobio njegov tim nakon eliminacije iz Lige Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: StarSport

Crno-beli su u dvomeču poraženi od Viktorije Plzenj sa ukupnih 3:1, a presudilo je gostovanje u Češkoj (0:2).

Partizan je ove sezone odigrao 14 utakmica u Evropi (kvalifikacije za LŠ i LE, grupna faza, pa 1/16 finala LE). zabeležio je po četiri pobede i poraza uz šest remija.

"Dupla kruna i prolazak grupne faze LE! Da li ova ekipa stvarno zaslužuje kritike posle rezultata kojima se niko nije nadao, posle rezultata na koje se čekalo više od deset godina? Ljudi brzo zaboravljaju, to je najveći problem. Koliko god da volite ovaj klub i koliko god dugo da navijate za njega nikome nije teže od nas jer u pitanju su naši životi i nađe karijere. Dok su se pojedini "herojski" oprostili od ovog takmičenja mi smo ti koji odjednom ne zaslužujemo dres ovog kluba? Svaka čast momcima, ponosam sam na svakog od njih i srećan što sam svakog dana sa njima, a vama kojima ovo ništa ne znači što smo postigli želim svake godine da gledate svoj voljeni tim kako igra Ligu Evrope pa možda godinama shvatite koliko je to teško", napisao je Janković.

Crno-beli su ove sezone izborili nokaut fazu u Evropi prvi put posle 13 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d