Nova vest
Fudbal

Petak, 23.02.2018.

13:46

"Očekivao sam hrabriji Partizan, Đukić ostaje i sledeće sezone"

Milorad Vučelić, predsednik Partizana, posle poraza od Viktorije u Plzenju nije bio oduševljen izdanjem tima, ali jeste učinkom u sezoni 2017/18.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Starsport

U revanš meču šesnaestine finala fudbaleri iz Humske odigrali su prilično slabo i bez prave šanse za gol, bez „ispaljenog metka“, izgubili bitku s Česima (0:2).

„Mi smo podbacili, nismo stvorili nijednu šansu za gol i to dovoljno govori kako smo igrali. Pobedio nas je bolji tim. Nije bilo onog kvaliteta kod nekih igrača od kojih se to očekivalo. Sada ne dolaze u obzir nikakvi izgovori kako nismo imali sreće i ostale fraze“, rekao je Vučelić.

On kaže da je i sam očekivao hrabriji Partizan.

„Očekivao sam, ali to se nije desilo. Trener je sastavljao tim. Ja se nikada ne mešam u ta sportska pitanja. Vi znate da u Partizanu su jasno razgraničene funkcije i dužnosti“.

Na pitanje da li trener Miroslav Đukić ima poverenje uprave da ekipu vodi i naredne sezone u Evropi, Vučelić je rekao:

„Đukić ostaje, naravno. Mi očekujemo rezultate u našem prvenstvu. To je ono što se očekuje od svakog trenera i što on očekuje od samog sebe. Đukić je bio doveden zbog evropskih rezultata i on je taj cilj ispunio. On je samo izneverio nepisano pravilo da Partizan u Evropi igra bolje u gostima nego na domaćem terenu. Ali, eto, dogodilo se“.

Predsednik crno-belih veruje da se „proleće“ neće ponovo dugo čekati.

„Podigli smo koeficijent, neki naš rejting. Očekujem da i sledeće godine prezimimo. Da to postane navika“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve