Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2018.

21:05

Zvezda ima još šest dana – da li će Boaći otići kod Kapela?

Crvena zvezda ima ponudu za prodaju Ričmonda Boaćija, ali u klubu još nisu odlučili da li će najbolji strelac biti prodat, nezvanično saznaje B92.net.

Izvor:

Autor:

Zvezda ima još šest dana – da li će Boaći otići kod Kapela?
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Tačnije, rukovodstvo crveno-belih ima tačno još šest dana da donese odluku da li je Ganjanin potreban ekipi u pohodu na povratak šampionske titule, odnosno da li će prihvatiti ponudu Đangsua vrednu nešto više od pet miliona evra, pošto prelazni rok u Kini traje do kraja februara.

Člana Kineske Superlige sa klupe predvodi Fabio Kapelo, a povoljna okolnost po njih jeste činjenica da bi transfer bio manji od 5.500.000 evra, koliko iznosi granica na porez za luksuz, pa ne bi morali da plaćaju duple troškove, a i Ričmond bi dobio veću godišnju platu.

Boaći je od dolaska u Beograd prošle zime iz italijanskog drugoligaša Latine odigrao 49 mečeva za Zvezdu i postigao 41 pogodak, uz šest asistencija, ali ga nije bilo u timu u dvomeču protiv CSKA u šesnaestini Lige Evrope zbog povrede lista.

Kada je Latina bankrotirala prošlog leta igrač je potpisao trogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve