Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2018.

20:39

Dragoljub Srnić razočaran: Uvedeš Zvezdu u Evropu posle 25 godina...

Dragoljub Srnić, vezista Slaska iz Vrosclava i brat blizanac igrača Crvene zvezde Slavoljuba, kivan je na crveno-bele zbog statusa svog brata u klubu.

Izvor:

Autor:

Dragoljub Srnić razočaran: Uvedeš Zvezdu u Evropu posle 25 godina...

Slavoljub je bio jedan od najboljih igrača tima Vladana Milojevića protekle jeseni, kada je najtrofejniji srpski klub posle dve i po decenije obezbedio proleće u nekom evropskom takmičenju.

Positgao je nekoliko važnih golova na putu ka Ligi Evrope, kao i pogodak protiv Kelna u odlučujućoj utakmici za prolaz, ali je izgubio mesto u timu dolaskom El Fardua Bena iz Olimpijakosa ove zime, iako je pre nekoliko dana produžio ugovor koji mu je isticao na leto.

"Majstore za 15 minuta si namestio šansu utakmice, nekome dve ne bi bilo dovoljno. Ne razumem da igrač koji je uveo Zvezdu u Evropu posle 25 godina, koji je dao gol Kelnu, nema mesta u istoj ekipi. Iako je produžio ugovor kako bi klub zaradio, a neki koji neće da produže ugovor igraju i kapiteni su", napisao je Dragoljub na Instagramu.

Dragoljub je jasno implicirao na šansu koju je njegov brat kreirao Aleksandru Pešiću, pošto je ušao sa klupe u samom finišu revanš meča šesnaestine finala protiv moskovskog CSKA, u kojem je Zvezda eliminisana iz Evrope, odnosno činjenicu da će kapiten Mičel Donald na kraju sezone Marakanu najverovatnije napustiti kao slobodan igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve