Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2018.

20:00

Štoper Viljareala optužen za pokušaj ubistva i otmicu

Defanzivac Viljareala Ruben Semedo optužen je za pokušaj ubistva čoveka koga je oteo, a potom tukao i mučio sa rođacima.

Izvor:

Autor:

Štoper Viljareala optužen za pokušaj ubistva i otmicu
Photo by Fotopress/Getty Images

Takođe, Portugalac je optužen od strane španskog Suda i za napad, otmicu i nelegalno posedovanje oružja, pre nego što je sa lisicama na rukama odveden iz sudnice.

Dvadesettrogodišnja žrtva je 12. februara prijavila policiji da su ga Semedo i njegovi rođaci maltretirali u igračevoj kući.

Potom su mu ukrali ključeve od kuće kako bi ga opljačkali, ili pronašli bilo šta vredno sa čim bi mogli da ga ucenjuju.

Semedo i njegova dva rođaka čak su koristili pištolj kako bi zaplašili čoveka, pucajući pored njega iz neposredne blizine.

Kako su naveli mediji u Španiji, u pitanju su bli neraščićeni računi od pre nekoliko meseci, kada je Ruben imao sukob sa spomenutim momkom.

Ovo nije prvi put da nekadašnji mladi reprezentativac Portugala ima problema sa nasiljem, pošto je krajem 2017. godine udario mladića flašom u glavu, odnosno pretio pištoljem hostesi...

Ove sezone odigrao je četiri meča za 'Žutu podmornicu'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve