Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2018.

08:46

Savić: Evropska bajka se završila...

Igrač Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je njegova ekipa u finišu utakmice protiv CSKA imala fantastične prilike i da crveno-beli imaju za čim da žele.

Izvor: B92

Autor:B92

Savić: Evropska bajka se završila...
Starsportphoto

"Imali smo dve fantastične šanse u finišu, stvarno imamo za čim da žalimo. Ova evropska bajka se završila ovog trenutka i sad moramo da se fokusiramo na prvenstvo i Kup. Mislim da je ovo božja volja, tako je moralo da bude", rekao je Savić u Moskvi.

Zvezda je eliminisana u šesnaestini finala Lige Evropa pošto je posle 0:0 u prvoj utakmici, u revanšu u Moskvi poražena sa 1:0 od ekipe CSKA.

"Bilo je emotivno (posle poraza) i na terenu i u svlačionici... Kao što sam rekao, evropska bajka se završila. Svima nam je teško. Ali, još večeras razmišljamo o ovoj utakmici, šta smo mogli i kako smo mogli, ali od sutra je fokus na Spartaku", dodao je Savić.

Utakmica u Moskvi odigrana je po veoma hladnom vremenu, ali to, po rečima Savića, nije razlog poraza.

"Sigurno da je bilo teško, nismo navikli da igramo na toj temperaturi, ali to sigurno nije opravdanje što smo izgubili. Mislim da smo se borili, da smo dali sve od sebe. Šteta, stvarno, žao nam je svima, ali šta da se radi", rekao je Savić.

Upitan šta ima da poruči navijačima, Savić je rekao: "Nemam šta da im poručim, sem da veruju u nas kao što su verovali i do sada. Mislim da su nam uvek prava podrška. Uvek su tu uz nas i mislim da nam neće okrenuti leđa sigurno. Dobili smo podršku posle utakmice, jer vide i oni koliko se borimo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve