Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.02.2018.

21:49

Trener CSKA: Drska je laž da Zvezda nije dovoljno veliko ime

Trener CSKA Viktor Gončarenko rekao je da ekipi nije bilo lako protiv Crvene zvezde, ali da je sve u redu pošto je ruski klub prošao dalje u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener CSKA: Drska je laž da Zvezda nije dovoljno veliko ime
Foto: Starsport

"Nema slabih protivnika. Ako ste gledali kako je Zvezda igrala u Ligi Evrope, videli ste da ona ume i da napada i da se brani. Zato ne možemo da kažemo da je bilo lako, iako smo nešto ranije mogli da rešimo. Kada vodiš 1:0, a suparniku odgovara 1:1, onda to nije jednostavno. Ipak, sve je u redu, prošli smo. Ovo je najjača Crvena zvezda u poslednjih nekoliko godina", rekao je Gončarenko na konferenciji za novinare posle utakmice u Moskvi.

CSKA je prošao u osminu finala Lige Evropa ukupnim rezultatom 1:0 protiv Crvene zvezde.

Gončarenko je pred kraj utakmice Pontusu Vernblomu dao ceduljicu, a ruske medije je zanimalo šta je pisalo na njoj.

"Ceduljica sadržala uputstvo kako da se reorganizuje igra, taktičke detalje, kako da se prestroje igrači ", naveo je Gončarenko.

Novinare je zanimao Gončarenkov komentar na pisanja medija od pre nekoliko godina da je bio blizu preuzimanja Zvezde, ali da je navodno rekao da odbija jer crveno-beli "nisu dovoljno veliko ime".

"Kao prvo, to je drska laž da sam rekao da Zvezda nije dovoljno veliko ime. Svaki trener treba da poštuje tim koji ga zove. Zaista je bilo pregovora sa Zvezdom, ali moj odgovor je bio da je sklapanje ugovora s drugim klubom bilo skoro gotovo i zato nisam prihvatio poruku", rekao je Gončarenko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve