Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.02.2018.

17:15

Krstičić: CSKA favorit, svake godine igraju Ligu šampiona

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da njegova ekipa ide na to da postigne prvi gol u revanš meču šesnaestine finala protiv CSKA.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstičić: CSKA favorit, svake godine igraju Ligu šampiona
Starsport

Vezista crveno-belih osvrnuo na rezultat iz Beograda i rekao da je pozitivan iako je Zvezda išla da postigne gol.

"Mi smo igrali na pobedu, ali 0:0 je pozitivan rezultat jer smo sačuvali mrežu. Došli sno ovde da damo gol i prođemo dalje. Idemo na to da postignemo prvi gol", kaže Krstičić..

"Nama je šef još pred početak kvalifikacija uneo sigurnost s kim god da igramo. Posle prve utakmice sa CSKA imamo veću sigurnost. Imali smo i tešku grupu, prošli smo, a CSKA je jednako kvalitetan. Mislim da imamo šanse, ali prepuštamo njima ulogu favorita, ipak su tim koji svake godine igra Ligu šampiona", kaže Krstičić i odgovara da u prilog crveno-belima ide dobra atmosfera u timu.

"Atmosfera je odlična, a sta će presuditi meć... ima dosta okolnosti to se dešava tog dana i trenutka, nadam se da će presuditi u našu korist", dodaje vezista Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve