Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.02.2018.

11:35

Ožegović i Zdjelar se oporavili – spremni za Viktoriju

Saša Zdjelar i Ognjen Ožegović biće na raspolaganju treneru Partizana Miroslavu Đukuću pred revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

Izvor: B92

Autor:B92

Ožegović i Zdjelar se oporavili – spremni za Viktoriju
Starsportphoto

Njih dvojica nisu mogli da pomognu crno-belima u prvom meču drugog po rangu takmičenja, u kojem je klub iz Humske odigrao 1:1 sa ekipom iz Češke.

Sada će igrač sredine terena i napada biti u konkurenciji za sastav, ali se još ne zna da li ćemo ih gledati od starta ili će sa klupe ući u meč.

Zdjelar je u janauarskom prelaznom roku došao na pozajmicu u Partizan iz grčkog Olimpijakosa, uz pravo otkupa ugovora na leto, po uslovima koji odgovoraju crno-belima.

Ukoliko bude zaigrao u četvrtak protiv Plzenja to će mu biti i zvaničan debi za aktuelnog šampiona Srbije.

Sa druge strane Ožegović je letos pojačao Partizan, kada je u transferu iz Čukaričkog prešao u redove ovog kluba. U jesenom delu sezone odigrao je 27 mečeva za Partizan i postigao je sedam golova uz četiri asistencije.

Kada je reč o izostancima, trenera Đukića brine štoper Bojan Ostojić koji se priključio ekipi posle terepaija, ali još nije poznato koliko je spreman za utakmicu.

Utakmica između Viktorije Plzenj i Partizana na programu je u četvrtak od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve