Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.02.2018.

15:25

Vitinjo: Moramo da pobedimo Zvezdu

Ofanzivni fudbaler moskovskog CSKA Vitinjo poručio je da njegova ekipa mora da pobedi Crvenu zvezdu u revanšu 1/16 finala Lige Evrope.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Vitinjo: Moramo da pobedimo Zvezdu
Foto: StarSport

Veruje u pobedu i prolaz dalje jer ima utisak da je CSKA i u prvoj utakmici kontrolisao igru.

Vitinjo za ruske medije kaže da je atmosfera na "Marakani" bila dobra, ali će sada CSKA imati podršku publike.

"Mislim da je rezultat prve utakmice pozitivan za nas. Naravno, ovaj drugi bi mogao da se pobedi i izgubi ali sve u svemu mislim da smo se suočili sa tim. Kao što sam rekao, navijači su ih nosili, atmosfera je bila 'luda'. Igrači Zvezde su brzi u kontrama ali smo pronašli lek, a kada je bilo opasnosti Akinfejev je odlično reagovao. Držali smo loptu i pokušali da kreiramo, pa je rezultat dobar", kaže Vitinjo, prenosi Bobsoker.

"Svima je bez sumnje jasno da moramo da pobedimo. To bi trebalo da uradimo kod kuće jer će nas navijači podržati i 'gurnuće' nas pred gol protivnika. Možemo kao primer da uzmemo utakmice protiv Jang Bojsa i AEK prošle godine i da slično uradimo u sredu", dodaje brazilski vezista.

"Trener će dati uputstvo da li da se odmah ide u napad na brzi gol ili da spustimo loptu i čekamo svoju priliku. Pratićemo njegova uputstva", podvukao je Vitinjo.

Utakmica između CSKA i Crvene zvezde na programu je u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve