Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.02.2018.

14:43

CSKA apeluje – navijači, na galamite i nemojte da pijete

Moskovski CSKA je uputio apel navijačima da ne prave izgrede pred revanš meč 1/16 finala Lige Evrope sa Crvenom zvezdom u Moskvi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

CSKA apeluje – navijači, na galamite i nemojte da pijete
B92 / MLJ

CSKA dočekuje Zvezdu u sredu, a očekuje se da temperatura vide čak 18 stepeni ispod nule, pa je pitanje koliko će se navijači povinovati apelu "Armejaca".

"Dragi navijači – u važnoj večeri sezone, uprava CSKA vas moli da ispratite utakmicu i poštujete red kada na dan utakmice odete na 'Veb' arenu. Molimo vas da ne galamite, nemojte da pijete i poštujte ljude koji žive u okolini stadiona, kao i redare i policajce, da bi se sprečila šteta građana i javne svojine. Pratite unapred dogovorene rute do stadiona. I zapamtite: stanari okolo su naši susedi, poštujmo jedni druge!", poručio je klub svojim navijačima.

Da podsetimo, ruski navijači su na stadionu "Rajko Mitić" napravili bakljadu, pa su vatrogasci na "Mitiću" imali posla prvom meču 1/16 finala.

CSKA i Zvezda su u Beogradu remizirale bez golova, srpski vicešampion je u međuvremenu pobedio Javor sa 3:0, a Moskovljani su igrali bez golova sa Esbjergom.

Domaćin se nedavno pojačao dolaskom Muse, a Zvezda će biti oslabljena jer je Ričmond Boaći povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve