Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.02.2018.

13:27

Novi "protivnik" – Zvezdu čeka surova moskovska zima

Fudbaleri Crvene zvezde će, osim CSKA, u Moskvi imati još jednog "protivnika" na revanšu šesnaestine finala Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Novi
Photo by Epsilon/Getty Images

‘Crveno-beli’ u sredu od 18 časova gostuju ‘Armejcima’ i očekuje se da temperatura bude "debelo" ispod nule, pošto postoje najave da će ova sedmica biti najhladnija tokom čitave zime.

Procenjuje se da će temperatura tog dana ići do -18 stepeni Celzijusa, dok će, dan kasnije, kada je na programu duel Lokomotive i Nice, biti još hladnije.

"Posmatramao vreme u Rusiji, ali nemamo nikakve specifične informacije za mečeve koji se održavaju ove nedelje. U dokumentima Evropske fudbalske unije (UEFA) nije određeno na kojoj temperaturi se igraju mečevi, ali medicinski savet je da nije preporučljivo igrati kada temperatura vazduha padne na -15. Utakmica može biti odložena do 60 minuta pre prvog zvižduka sudije i to uz saglasnost predstavnika oba kluba", stoji u saopštenju UEFA, a prenosi ruski "sport-express.ru".

Na sajtovima "accuweather.com" i "weather2umbrella.com" piše da su izuzetno male šanse za padavine u sredu.

U prvom susretu odigranom na stadionu ‘Rajko Mitić’ nije bilo golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve