Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.02.2018.

19:29

"Fenjeraš" iz treće lige šokirao Totenhem u 93. minutu

Fudbaleri Totenhema odigrali su nerešeno protiv Ročdejla 2:2 u osmini finala engleskog FA kupa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Dok se Totenhem poslednjih godina nameće kao jedan od pretendenata na titulu u Premijer ligi, Ročdejl je poslednjeplasirana ekipa trećeg ranga takmičenja u Engleskoj.

To nije pomoglo izabranicima Maurisija Poćetina da sačuvaju prednost od 2:1 koju su imali od 88. minuta.

Ročdejl je poveo golom Hendersona koji se dobro uvukao između odbrambenih igrača Totenhema u 45. minutu, dodavanje Kenona pretvorio u asistenciju i po zemlji savladao golmana "Pevaca" za 1:0.

Na gotovo identičan način Lukas koristi pas Sisoka i poravnava u 59. minutu na 1:1, a najbolji strelac ekipe Hari Kejn donosi preokret u 88. minutu iz penala.

Ipak, da ne bude sve gotovo već tog trenutka pobrinuo se Stiven Dejvis u 93. minutu koji se našao na pravom mestu u kaznenom prostoru i poslao loptu u malu mrežu Vorma za 2:2.

Totenhem i Ročdejl očekuje još jedan meč posle kog će biti poznato ko ide u četvrtfinale u kom će igrati ili protiv Svonsija ili protiv Šefild Venzdeja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve