Nova vest
Fudbal

Subota, 17.02.2018.

17:06

"Hoćemo iste sudije sa istim kriterijumom – da sude za domaćina"

Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri mogao bi da se suoči sa kaznom UEFA zbog otvorenog kritikovanja suđenja posle meča sa Real Madridom u Ligi šampiona.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty Images

Emerijev tim je u sredu uveče poražen sa 3:1 u Madridu posle preokreta Reala, pošto je prvi gol na meču za PSŽ postigao Adrijen Rabio.

Kros je u finišu prvog poluvremena pao, sudija je svirao penal koji je realizovao Kristijano Ronaldo, a u nastavku su Madriđani postigli još dva gola.

Revanš se igra za dve nedelje u Parizu, a pred taj meč Emeri ima jednu želju.

"U revanšu hoćemo iste sudije koje su bile u Madridu, sa istim kriterijumom. Pod tim mislim da prednost ima onaj ko igra kod kuće. Ovo što pričam nije subjektivno. Kod Realovog drugog gola je bio ofsajd, zastavica nije podignuta, a nedozvoljena pozicija nije svirana. Na drugoj strani, a gledao sam i Lion protiv Viljareala i video da je suđenje bilo izbalansirano. Bilo je odluka i za i protiv Liona", rekao je Emeri, prenose španski mediji.

Emeri je pod pritiskom da sačuva posao jer je već bilo spekulacija da bi mogao da bude smenjen krajem prošle godine, a u prilog mu ne ide što je poražen sa 3:1 uprkos tome što je klub samo na dvojicu igrača potrošio 400 miliona evra prošlog leta.

Pre revanša, PSŽ igra protiv Strazbura i Troe u Francuskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve