Nova vest
Fudbal

Subota, 17.02.2018.

11:26

Jagodić: Za Javor je najlakša utakmica ova sa Zvezdom

Trener fudbalera Javora Vlado Jagodić rekao je da njegovoj ekipi niko ne može da uskrati želju da u meču protiv Crvene zvezde napravi dobar rezultat.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Jagodić: Za Javor je najlakša utakmica ova sa Zvezdom
Starsportphoto

Fudbaleri Javora gostuju Zvezdi u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"Najlakše bi bilo reći da mi počinjemo da igramo od drugog kola. Ne. Mi počinjemo od stadiona 'Rajko Mitić', počinjemo od Crvene zvezde kojoj čestitam na odlično odigranoj utakmici protiv CSKA. Zvezda s ovim rezultatom u Moskvi ima velike šanse. Kolegi Milojeviću čestitam na dobroj taktičkoj postavci jer se jedino tako sa CSKA i može igrati. To što nije bilo sreće u određenim momentima pa se nije postigao gol... Zvezda zaslužuje da joj se čestita, ali Zvezda je naš budući suparnik", rekao je Jagodić.

Javor drugi deo sezone u domaćem šampionatu dočekuje na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa samo 15 osvojenih bodova, dok je Zvezda prva sa 57.

"Zato što je prvo kolo, ovo je možda i najlakša utakmica za Javor. Zašto to kažem? Naravno, ne iz razloga što mislim da je Zvezda slaba. Zvezda je najbolja ekipa i to tabela pokazuje i Zvezda mora imati ulogu favorita u ovoj utakmici. Nemamo šta da izgubimo na ovoj utakmici. U fudbalu je sve moguće. Nama niko ne može uskratiti želju da mi napravimo dobar rezultat", rekao je trener Javora.

Jagodić je istakao da je svestan da će Vladan Milojević možda kombinovati tim kako bi sačuvao igrače za revenaš u Moskvi, ali je naveo da je spreman na sve.

"Gledajući s tog aspekta i moranja da u revanšu izvedu ono što najbolje imaju, možda je to nekakva pritajena nada za nas da iskoristimo tu njihovu, ako smem tako reći, dekoncentraciju za ovu našu utakmicu, da iskoristimo svaku mogućnost ako nam se ukaže", rekao je on.

Trener Javora je naveo da je siguran da Zvezda neće potceniti njegovu ekipu.

"Jer u našoj ekipi ima imena i prezimena kojih bi morali da se pričuvaju... Ako nam se otvori mogućnost za nešto veliko, ja se nadam da smo mentalno spremni da to prihvatimo. Na krilima zajedništva baziraćemo optimizam, a ako nas Zvezda pobedi, čestitaćemo joj i okrenuti se narednom meču", rekao je Jagodić.

Utakmica između Javora i Zvezde igra se od 14.30 na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve