Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.02.2018.

19:49

Priprema za Mundijal: Mažić sudi Ludogorec – Milan

Najbolji srpska sudijska ekipa na čelu sa Miloradom Mažićem sudiće utakmicu Ludogorec – Milan u šesnaestini finala Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Priprema za Mundijal: Mažić sudi Ludogorec – Milan
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Mažić će biti na centru u jednoj od najjačih utakmica u ovoj fazi takmičenja, a pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok su za dodatne pomoćne sudije određeni Nenad Đokić i Danilo Grujić.

Četvrti sudija biće Nemanja Petrović, a za posmatrača suđenja odabran je Levn Paniašvili iz Gruzije.

Mažić je već dugi niz godina bez premca najbolji srpski sudija, a u poslednje vreme je počeo da dobija zaslužene pohvale na međunarodnom nivou – delio je pravdu na utakmicama Lige šampiona, Lige Evrope i kvalifikacija za svetska i evropska prvenstva, ali i na najvećim turnirima na planeti.

Upravo će ovosezonski nastupi u najjačim klupskim takmičenjima našoj sudijskoj ekipi biti prava priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje je na programu u Rusiji. Oni će biti jedan od 10 evropskih sudijskih timova koji će deliti pravdu na Mundijalu.

Kruna karijere za sada im je bio Superkup Evrope 2016. godine između Real Madrida i Sevilje, kao i finale prošlogodišnjeg Kupa konfederacija.

Utakmica Ludogoreca i Milana na programu je u četvrtak od 19 časova u Razgradu, na ’Ludogorec areni’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d