Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.02.2018.

17:51

Ikardi postaje najplaćeniji igrač u Seriji A

Italijanski Inter planira da novim ugovorom skine izlaznu klauzulu od 90 miliona evra za najboljeg fudbalera i strelca Maura Ikardija.

Izvor: B92

Autor:B92

Ikardi postaje najplaćeniji igrač u Seriji A
Foto: Getty images

Klub iz Milana želi da izbegne mogućnost da madridski Real na leto ponudi pomenuti iznos i odvede kapitena "neroazura", kao što se najavljuje.

Čelnici Intera zato će odličnom Argentincu za dva miliona evra ponuditi povećanje plate, što znači da bi zarađivao 6,5 miliona i to bez lako ostvarivih bonusa u ugovoru koji dostižu ukupnih osam miliona.

Ipak, Ikardijeva žena i agent Vanda Nara zahteva godišnja primanja od "sigurnih" sedam miliona i izlaznu klauzulu između 150 i 200 miliona evropskih novčanica.

Ukoliko se napravi novi dogovor Ikardi bi postao najplaćeniji fudbaler Serije A i nadmašio bi tandem Juventusa Paulo Dibala – Gonsalo Iguain sa pojedinačnom zaradom od 7,5 miliona po sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d