Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.02.2018.

16:30

Duško Tošić najbolji defanzivac Turske

Srpski reprezentativac iz Bešiktaša Duško Tošić proglašen je za najboljeg defanzivca turskog šampionata za 2017. godini u izboru Fudbalskog saveza te zemlje.

Izvor: B92

Autor:B92

Duško Tošić najbolji defanzivac Turske
Foto: EPA/FILIP SINGER

Tošić je dobio priznanje u godini u kojoj je dao veliki doprinos Bešiktašu u odbrani titule prvaka Turske, kao i u istorijskom plasmanu u osminu finala Lige šampiona sa prvog mesta grupne faze, što ranije nije uspelo nijednom turskom timu.

Za najboljeg trenera proglašen je Senol Guneš iz Bešiktaša, a i preostale dve nagrade otišle su šampionu Turske - golmanu Fabriciju Ramirezu i novom napadaču Vagneru Lavu.

Tošićeve igre nisu prošle neopaženo u Evropi, u januaru su ga hteli Totenhem, Stouk i Trabzon, ali je odlučio da ostane u Bešiktašu čiji je član dve i po sezone.

Prethodno je igrao za Genčlebirligi, Betis, Crvenu zvezdu, KPR, Portsmut, Verder, Sošo i OFK Beograd, dok za reprezentaciju Srbije ima 21 nastup i jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d