Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.02.2018.

15:16

Đurđevića izvođenje penala koštalo 15.000 evra

Srpski fudbaler Uroš Đurđević, koji nastupa za Olimpijakos, novčano je kažnjen zbog izvođenja penala u prošlom kolu grčkog šampionata.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurđevića izvođenje penala koštalo 15.000 evra
Foto: EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Bivši igrač Partizana nije ispoštovao odluku svoje ekipe da njegov saigrač izvede penal, pa će morati da plati novčanu kaznu i verovatno će propustiti meč sa Panioniosom.

Olimpijakos je gubio od Atromitosa sa 2:1, a u poslednjem minutu regularnog dela Uroš je odlučio da izvede kazneni udarac, ali je na kraju promašio.

Iako je, na sreću našeg reprezentativca, posle odbitka na pravom mestu bio Đurđevićev saigrač, Olimpijakos je stigao do izjednačenja, ali Đurđević neće proći nekažnjeno.

Grčki mediji prenose da ga je klub kaznio sa 15.000 evra, a aktuelni šampion Grčke mogao bi da ostane bez title jer devet kola pre kraja ima šest bodova manje od PAOK.

Aktuelni šampion Grčke mogao bi da ostane bez titule posle sedam godina jer se devet kola pre kraja prvenstva PAOK "odlepio" na šest bodova razlike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d