Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.02.2018.

10:11

"CSKA čeka zatvaranje stadiona zbog nereda u Beogradu"

Ruski portal 'sport-express.ru' očekuje da Evropska fudbalska unija (UEFA) kazni moskovski CSKA zbog nereda na stadionu Crvene zvezde.

Izvor:

Autor:

StarSport

Navijači 'Armejaca' pravili su incidente na prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope na beogradskoj Marakani, koji je završen bez golova, paleći baklje i bacajući ih ka južnoj tribini, kao i 'topovske udare', dok je gusti dim u velikoj meri otežao početak drugog poluvremena.

"Teško je proceniti kakva će kazna tačno biti, ali možemo da pretpostavimo da CSKA čeka rigorozna sankcija – zatvaranje jednog ili čak i više sektora stadiona za revanš protiv Crvene zvezde naredne srede u Moskvi", smatra izveštač ruskog portala.

Što se samog susreta tiče, ruske kolege ističu da je njihov predstavnik došao do dobrog rezultat, da nije loše izgledao na terenu, ali da je domaćin bio taj koji je imao najbolju šansu na meču, preko Radonjića u finišu prvog dela igre.

Kao najveći problem naglašen je žuti karton, odnosno suspenzija Aleksandera Golovina. Glavni kreator igre CSKA neće moći da pomogne saigračima u revanšu, pa će sve pasti na Alana Dzagoeva koji je, kako kažu, potpuno van forme.

Revanš je na programu naredne srede u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d