Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.02.2018.

21:11

Stojković: Radonji malo odskočila lopta pre šuta

Filip Stojković, desni bek Crvene zvezde, zadovoljan je izdanjem svoje ekipe protiv moskovskog CSKA u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Radonji malo odskočila lopta pre šuta
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su odličan meč protiv CSKA i remizirali bez golova (0:0) u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

„Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo dosta stoposototnih šansi. Imali su veći posed od nas, ali bez većih prilika. Igrali smo kako smo se dogovorili pre meča i nedostajao nam je samo gol da krunišemo našu igru. Mogu da budem zadovoljan odbrambenim delom ekipe, koji je kretao od napada“, rekao je Stojković.

I on je, poput saigrača, zadovoljan što tim nije primio gol.

„Zadovoljan sam sa 0:0 i na njima je pritisak da moraju da nas napadnu u Moskvi“.

Veliku šansu ’crveno-beli’ imaće u Moskvi gde CSKA igra slabije nego u gostima.

„Igraju mnogo bolje na strani, nego kod kuće, valjda tamo imaju imperativ pobede. To im ne odgovara jer imaju sporu zadnju liniju. Još ćemo ih analizirati i videti šta možemo da uradimo“.

Šansu utakmice imao je Nemanja Radonjić u 35. minutu.

„Imali smo šansu Radonje posle njihove greške, još nekoliko izglednih prilika, ali nismo uspeli da damo gol. Nemamo za čim da žalimo. Radonjić je rekao da mu je kod šuta malo odskočila lopta, krivo mu je što nije postigao. Ne treba da žali, odigrao je dobru utakmicu, golovi će doći“, zaključio je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve